Goedkope vakantie Egypte

Bent u van plan naar Egypte te reizen?‎

Egypt Unexpected staat garant voor 20 jaar ervaring in de reiswereld. Een enthousiast team van 10 mensen werkt aan de totstandkoming van de reizen. Vanuit het kantoor in Cairo wordt alles geregeld. Vanaf het samenstellen van de reis tot aan het behandelen van vragen en het maken van boekingen. Vanaf het moment van oprichting tot nu toe heeft Egypt Unexpected haar producten rechtstreeks aan de klant verkocht, zonder tussenkomst van reisagenten.

Waarom kiest u voor ons? Ons hoofdkantoor is gevestigd in Egypte. We hebben al jarenlange een voortreffelijke samenwerking met diverse dienstverleners . Hierdoor kunnen we de beste kwaliteit tegen een redelijke prijs aanbieden en zijn we altijd up-to-date genformeerd.

Onze missie! Ons doel is reizen spannender, goedkoper en beter te maken.

Personalized Service! We are with you all the way from the moment you submit an inquiry form through our website. Ensuring you that your Egypt or Jordan tour is as worry-free as possible. Our travel consultants are knowledgeable and patient in designing a perfect itinerary for you. All of our tour packages can be customized according to your special needs. For most of the travelers, we provide private tours. you are the boss to decide when to go and what to do.

Een venster naar de ziel van Egypte! Wij willen dat onze klanten het echte Egypte ervaren, om zo meer te leren over de geschiedenis, de cultuur, de mensen en om te genieten van de voortreffelijke Egyptische keuken.

Ervaren gidsen! Wij werken samen met lokale gidsen. De gidsen zijn kundig, ervaren en bezitten een rijkdom aan kennis over dit prachtige land. Onze gidsen zorgen ervoor dat uw bezoek aan Egypte een fantastische ervaring zal zijn.

Transport! Wij maken gebruik van lokaal en prive-vervoer met inbegrip van treinen, bussen, auto’s, jeeps, kamelen, paarden, feluccas, en cruiseschepen. Zo is uw reis elke dag anders.

Verantwoordelijk buschauffeurs! Wij bieden comfortabele touringcars met verantwoordelijke bestuurders. Professioneel, hoffelijk en geduldig, onze chauffeurs weten dat er niets belangrijker is dan uw veiligheid.

Accommodatie! U verblijft in de beste hotels. Ook zijn wij flexibel en kunnen wij aan al uw wensen zoals het boeken van extra nachten voldoen. Wij zijn voortdurend op zoek naar de beste accomodatie tegen de laagste prijzen.

“Meet & Assist”! Onze medewerkers zullen u begroeten bij aankomst – elk moment van de dag of nacht. Wij helpen uw door de paspoortcontrole heen en regelen de papieren voor de immigratie en de douane. Vervolgens regelen wij het transport naar uw hotel.

Alle Onze gasten zijn VIP’s! Ons doel is om u een onvergetelijke ervaring aan te bieden door middel van onze professionele en persoonlijke service. Onze online travel consultants begeleiden u vanaf het eerste e-mail bericht tot aan het moment dat u naar huis terugkeert.

Klantenservice! Ons team bestaat uit Egypte specialisten die voor u klaar staan als u een vraag heeft of als u uw reis wenst aan te passen. Ook kan ons team uw adviseren over uw reis op maat. Wij zijn bereikbaar via e-mail en telefoon.

Persoonlijk contact! Tijdens uw reis houden wij persoonlijk contact met u. Er is altijd iemand van Egypt Unexpected die u zal assisteren met uw vragen of verzoeken.

Fijne Vakantie! Egypte als vakantiebestemming heeft het allemaal: schitterende cultuur, heerlijke stranden, zon en een prachtige onderwaterwereld.

Wij wensen u nu alvast een heerlijke vakantie naar Egypte. Of u nu een culturele rondreis, een zonvakantie of een combinatie van beiden heeft geboekt, wij garanderen u een onvergetelijke ervaring.

Garanties en Zekerheden! Egypt Unexpected is onderdeel van Deluxe Travel en aangesloten bij het ETAA, de Egyptische Travel Agents Association. Dit is een officile instantie waar elke reisorganisatie in Egypte lid van dient te zijn. Egypt Unexpected biedt zekerheid: klanten kunnen vertrouwen op een uitstekende organisatie en uitvoering van de reizen.

De officile naam: Deluxe Travel – Licentie No : 1337 Deluxe Travel (geregisteerd bij het Ministerie van Toerisme in Egypte).

Met vriendelijke groet, Egypt Unexpected Team.

About Us | Contact Us| Egypte Reizen | Terms & Conditions

© Copyright 2016-2020 by Egypt Unexpected  - Made With By Us.